VOORZORGSMAATREGELEN OM VEILIG TE WINKELEN

We hebben voorzorgsmaatregelen genomen om het mogelijk te maken op een veilige manier te winkelen. Met een goed deurbeleid en strikte hygiënemaatregelen kun je, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, verantwoord en naar hartenlust struinen door ons fantastische aanbod.


- Bij binnenkomst heb je de mogelijkheid tot het desinfecteren van de handen.

- Mocht het toegestane aantal personen bereikt zijn, zullen we je vragen om even buiten te wachten. 

- Op meerdere plekken in de winkel heb je de mogelijkheid om je handen te desinfecteren met zeep of alcoholgel.

- Wij houden een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter aan. Het dragen van een mondkapje is nog niet verplicht, met maximaal 6 klanten in de winkel heeft u meer dan voldoende ruimte. Draag je een mondkapje en wil je graag dat wij dat ook doen dan is dat geen probleem. 

- Afspelden doen we op een gepaste manier in overleg.

- Pinautomaat wordt regelmatig schoongemaakt. 

- Op afspraak kan ook, van maandag tot en met vrijdag (ook buiten openingstijden).

De mannenmodezaak voor de gehele regio

Waar vindt de man van nu nog ‘zijn’ eigen speciaalzaak? Een zaak waar hij zowel vrijetijdskleding als een net kostuum kan vinden? Daarvoor ga je naar het Besterdplein in Tilburg.

Aan het Besterdplein vind je De Gunst mannenmode. Een winkel met een gevarieerd merken aanbod, persoonlijke aandacht en met ruime parkeergelegenheid voor de deur.

​In de jaren ’30 begonnen wij met manufacturen en vandaag de dag zijn wij  uitgegroeid tot ‘de’ mannenmodezaak voor de gehele regio. In Tilburg en omstreken weet iedereen waar je over praat als je ‘De Gunst’ laat vallen. Het zijn de liefhebbers van zowel trendy casual kleding als fraaie kostuums die de weg naar het Besterdplein weten te vinden.

Onze winkel

Of je nu op zoek bent naar een mooi pak voor een speciale gelegenheid of naar comfortabele vrijetijdskleding, bij ons vind je het allemaal. Van overhemden en truien tot jeans en stropdassen, wij selecteren onze merken speciaal voor u, op basis van mooie stoffen, pasvorm, goede prijzen en natuurlijk de laatste trends.

Een selectie van onze merken; - a fish named fred - alan red - Blue industry - cast iron - digel  - jackett & sons - job86 - lerros - muchachomalo - no excess - olymp - pme legend - pierre cardin - pure - state of art - vanguard 

Onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen

KOOPZONDAG 25 OKTOBER 11 - 16 u

Door: Info@degunst.nl op 20-05-2020 om 13:20
...
Lees meer →

Artikel in de Tilburgse Koerier

Door: Info@degunst.nl op 12-09-2019 om 15:17
...
Lees meer →