De mannenmodezaak voor de gehele regio

Waar vindt de man van nu nog ‘zijn’ eigen speciaalzaak? Een zaak waar hij zowel vrijetijdskleding als een net kostuum kan vinden? Daarvoor ga je naar het Besterdplein in Tilburg.

Aan het Besterdplein vind je De Gunst mannenmode. Een winkel met een gevarieerd merken aanbod, persoonlijke aandacht en met ruime parkeergelegenheid voor de deur.

​In de jaren ’30 begonnen wij met manufacturen en vandaag de dag zijn wij  uitgegroeid tot ‘de’ mannenmodezaak voor de gehele regio. In Tilburg en omstreken weet iedereen waar je over praat als je ‘De Gunst’ laat vallen. Het zijn de liefhebbers van zowel trendy casual kleding als fraaie kostuums die de weg naar het Besterdplein weten te vinden.

Onze winkel


Of je nu op zoek bent naar een mooi pak voor een speciale gelegenheid of naar comfortabele vrijetijdskleding, bij ons vind je het allemaal. Van overhemden en truien tot jeans en stropdassen, wij selecteren onze merken speciaal voor u, op basis van mooie stoffen, pasvorm, goede prijzen en natuurlijk de laatste trends.

Een selectie van onze merken; pme legend - pierre cardin - no excess - alan red - milestone - blue industry - lerros  - jackett&sons - olymp - digel - vanguard - state of art - cruijff - muchachomalo -  petrol industries 

Het is zo ontzettend fijn om een goede kledingzaak in te kunnen lopen,
waar ze je kennen en die precies weten wat er nodig is
om iemand goed te kleden.

Jeroen Cools - Stratego Branding

In ons vak is representatief kleden een absolute must en bij
De Gunst Mannenmode krijg ik altijd het advies dat ik zoek.
En als ik weg ga zie ik er weer top uit!

Jeroen Cools - Stratego Branding

Onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen

PME LEGEND

Door: Bart van den Elsen op 04-10-2016 om 9:09
De nieuwste jeans van PME LEGEND heet de SKYMASTER! Deze broek is verkrijgbaar in twee wassingen, de donkere DBU en de wat lichtere MBU. Klik HIER voor meer pme legend artikelen.
Lees meer »»»

Vanguard V8 Racer Jeans

Door: Bart van den Elsen op 05-10-2016 om 14:02
Vanguard heeft onlangs een nieuwe jeans gelanceerd, de V8 Racer Jeans. Deze broek is verkrijgbaar in de donkere en een wat lichtere wassing. Klik HIER voor de promo van de V8.
Lees meer »»»