De mannenmodezaak voor de gehele regio

Waar vindt de man van nu nog ‘zijn’ eigen speciaalzaak? Een zaak waar hij zowel vrijetijdskleding als een net kostuum kan vinden? Daarvoor ga je naar het Besterdplein in Tilburg.

Aan het Besterdplein vind je De Gunst mannenmode. Een winkel met een gevarieerd merken aanbod, persoonlijke aandacht en met ruime parkeergelegenheid voor de deur.

​In de jaren ’30 begonnen wij met manufacturen en vandaag de dag zijn wij  uitgegroeid tot ‘de’ mannenmodezaak voor de gehele regio. In Tilburg en omstreken weet iedereen waar je over praat als je ‘De Gunst’ laat vallen. Het zijn de liefhebbers van zowel trendy casual kleding als fraaie kostuums die de weg naar het Besterdplein weten te vinden.

Onze winkel

Of je nu op zoek bent naar een mooi pak voor een speciale gelegenheid of naar comfortabele vrijetijdskleding, bij ons vind je het allemaal. Van overhemden en truien tot jeans en stropdassen, wij selecteren onze merken speciaal voor u, op basis van mooie stoffen, pasvorm, goede prijzen en natuurlijk de laatste trends.

Een selectie van onze merken; pme legend - pierre cardin - no excess - alan red - milestone - blue industry - lerros  - jackett&sons - olymp - digel - vanguard - state of art - cruijff - muchachomalo -  petrol industries 

Onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen

PIG & HEN Armbanden

Door: Info@degunst.nl op 15-03-2018 om 16:18
Vanaf vandaag bij ons verkrijgbaar, armbanden van Pig & Hen. Armbanden voor mannen die dezelfde passies delen: een leven vol uitdagingen, soms net over het randje. Eigenlijk zoals onze Nederlandse zeevaarders in de 17e eeuw leefden. Authentiek scheepstouw vormt daarom de basis voor iedere ...
Lees meer →

Koopzondag 25 maart van 11-16u.

Door: Info@degunst.nl op 15-03-2018 om 11:25
...
Lees meer →

WINTERDEAL

Door: Info@degunst.nl op 18-10-2017 om 10:00
...
Lees meer →